Broeken bedrukken - tshirtsbedrukken.nl

Broeken bedrukken & borduren

Wij bieden een ruim aanbod aan hoge kwaliteit broeken. Op Tshirtsbedrukken.nl kunt u een broek laten bedrukken of borduren met tekst, naam, logo, of afbeelding naar eigen keus. Kies uit een uitgebreid assortiment aan kleuren, maten en modellen; gebruik hiervoor de filters aan de linkerkant om uw wensen te selecteren. Vraag eenvoudig en snel online een vrijblijvende offerte aan en ontvang een gratis digitale drukproef. Wij bedrukken en borduren niet alleen promotiekleding, maar ook sportkleding, werkkleding en relatiegeschenken.

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. B&C Shorts Move
  Vanaf
  € 8,74
  Excl. drukkosten
 2. Sol's Juicy
  Vanaf
  € 13,54
  Excl. drukkosten
 3. Sol's June
  Vanaf
  € 13,54
  Excl. drukkosten
 4. Sol's Jungle
  Vanaf
  € 27,28
  Excl. drukkosten
 5. Sol's Jules Women
  Vanaf
  € 31,09
  Excl. drukkosten
 6. Sol's Jules Men
  Vanaf
  € 31,09
  Excl. drukkosten
 7. Sol's Jeep
  Vanaf
  € 39,72
  Excl. drukkosten

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Aanvragen & Bestellen

We willen het bestelproces voor u zo eenvoudig, soepel en snel mogelijk laten verlopen. Kies een van de producten die u wilt bedrukken of borduren, kies de maten en de kleur, vraag een offerte aan en wij nemen contact met u op om de aanvraag en specifieke wensen met u door te nemen. Daarna ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte inclusief gratis digitale drukproef met een door u aangeleverde tekst, logo of afbeelding.

Druktechnieken

Kies uit een ruim assortiment aan shirts om te bedrukken of borduren, aangeboden tegen scherpe prijzen. Bij Tshirtsbedrukken.nl hebben we alle druktechnieken in huis: zeefdruk, zeefdruktransfers, flex folie, full color & borduren. Met ruim 15 jaar ervaring bieden we veel kennis, hoge kwaliteit en snelle, accurate opvolging. Lees voor meer informatie over onze druktechnieken de veelgestelde vragen.

Spoedbedrukking

Leveringen bieden we normaal gesproken binnen 1 week, maar spoedbedrukkingen zijn leverbaar binnen 48 uur. Geef bij het aanvragen van een offerte of tijdens het afrekenen aan dat het om een spoedbedrukking gaat en we nemen direct contact met u op. Voor vragen en informatie over deze maatwerkservice kunt u ons bellen op 088 - 222 0 333, mailen naar info@avdpromotions.nl, of vul het contactformulier in.