Over ons

AvDpromotions.nl is een dynamische onderneming die is gespecialiseerd in het leveren van promotioneel textiel & relatiegeschenken. Wij bedrukken T-shirts, poloshirts, overhemden, blouses, sweaters, rugbyshirts, fleecetruien en jassen, windjacks, winterjassen etc. Verder hebben we een ruim assortiment relatiegeschenken. 


AvDpromotions.nl hecht veel waarde aan kwaliteit, service, korte levertijden en een scherpe prijs. Daarom werken wij intensief samen met een aantal zeer betrouwbare partners die elk specialist zijn op hun eigen terrein. 

Deze samenwerking maakt bovendien dat wij u al het werk uit handen nemen - van de eerste voorbereiding tot en met de levering van het eindresultaat. Zodra wij weten wat u wilt, gaan wij direct voor u aan de slag.

Uiteraard houden we rekening met al uw specifieke wensen; zo kunnen we de bestelde artikelen ook per stuk verpakken en is het mogelijk om folders of brochures bij te sluiten. 

Voor vragen en informatie over deze maatwerkservice kunt u telefonisch contact opnemen via 088 - 222 0 333 of mailen naar info@avdpromotions.nl. Graag adviseren we u over de vele mogelijkheden.